.

Flitter Csipke Míder Lírai Tánc, Jelmez Balett Ruha Nők & A Lány Színpadi Tánc Balerina Jelmez Tánc Ruha

Flitter Csipke Míder Lírai Tánc, Jelmez Balett Ruha Nők & A Lány Színpadi Tánc Balerina Jelmez Tánc Ruha

HUF 9720.00

Jelen van
A boltban


Tánc Kedvenc egy gyári készletek tütüben, mindenféle tánc, jelmez, harisnyát, 2009-től.
A gyűjtemény Gyerek, Tánc, jelmez, a balett, jazz & érintse meg a Táncot. Mind a magas minőségű, egyedi design, más szövet, dekoráció.
Cikkszám. : 18436 Sequin Csipke Míder Lírai Tánc, Jelmez Balett Ruha Nők & A Lány Színpadi Tánc Balerina Jelmez Tánc Ruha
Elérhető méret :
Gyerek méret : XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC
Felnőtt méret : SA, ANYA, LA, XLA, XXLA Csomagolás : Ha a vevő dönt, EMS szállítási módon elküldjük a tutu egy karton dobozban, amely biztonságosan tartsa a tutu formában. Ha a vevő válassza ki a China Post Regisztrált Air Mail vagy e Packet (csak MINKET vevő válassza ezt a szállítási módot) , a tutu lesz csomagolva egy műanyag zacskóba, majd a szállítási költség alacsonyabb lehet, mint az EMS-t.
Mivel pár táncos jelmez raktáron, nagyon fontos, hogy jegyüket előre. Során "csúcsidőben" (Március vége, hogy június végén, július elején December) megrendelések több időt, mivel a nagy mennyiségű munka, mi a tapasztalat. Azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy rendeljen legalább 25 40 nappal az előadás előtt. Van egy ünnep, a Kínai Új Év általában közepétől Január végéig, Február, így megrendelés 2 hónappal korábban meg kell, hogy használja a tütüben.
Az 5 csillagos minősítés az állítás pedig bátorítást, hogy minden erőfeszítést a gyári munkások, valamint a vezérkar. Nagy népszerűségnek örvend.

Egyéb jellemzők

Méret:
XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC, SA, MA, LA, XLA, XXLA
Tánc Típus:
Balett
A nemek közötti:
Nők
Anyag:
Spandex
Modell Száma:
18436
Márka Név:
Tánc Kedvenc
Származási hely:
Kína (Kontinens)
Tánc tutu szövet:
Spandex tulle
Tánc Típus:
Felnőtt balett tütü, balerina jelmez, tánc