.

LaserJet alaplap HP 1100 C4146-60001 HP1100 Formatter Testület Alaplapja

LaserJet alaplap HP 1100 C4146-60001 HP1100 Formatter Testület Alaplapja

HUF 9990.00

Jelen van
A boltban


ARRÓL, vegye figyelembe, Kérem, hagyjon üzenetet leírás : Mi a gép modell ? Az alapértelmezett érték a HP 1100 .
Megfelelő készletek, gyors kiszállítás. Nagyobb mennyiség , nagyobb kedvezmény !
A SZÁLLÍTÁS az Alapértelmezett Szolgáltatás : Chian Post Levegő Mail világszerte. Gyorsított Szolgáltatás : EMS , DHL , UPS , a Fed Ex. Normális Szállítási idő : China Post Air Mail = 15~60 nap , EMS = 7~21 nap , a DHL = 4~14 nap. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kell, hogy más szállítási módot. A teljes szállítási cím kapcsolattartó telefonszáma, Főleg Oroszország vevő, Kérjük, erősítse meg a teljes nevét .
KÖRÜLBELÜL QUAITY 95% Új 100% - os Tesztelt. 100% Minőségi Garancia .
ARRÓL, hogy a SZERZŐDÉS A termékek könnyű sérülés a szállítás során, ezért kérjük, nyissa meg, majd jelölje be a jelölőnégyzetet, illetve termék, amikor az árut, ha a doboz annyi, hogy más-más alakú, kérjük, vessen egy fényképet, majd bizonyíték a sérült mezőbe, majd kérd meg a postás, hogy erősítse meg a helyzetet. Így, ha nekem adod a bizonyíték, kérhetünk a hajózási társaság, hogy kompenzálja minket. Ez fontos, meg fogja védeni a profit. Ha a termék nem működik, ha megkapta, lehet sok oka van. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, megpróbáljuk megoldani a problémát, ha azt szeretné, hogy a hajó vissza, nem vállalunk felelősséget a visszatérő szállítási díjak. De mi elküldjük még egyet ingyen szállítási által China post légipostai, amikor megkapjuk a problémás terméket.
ARRÓL VISSZAJELZÉST, elkötelezettek Vagyunk, hogy a 100% vevői elégedettség. Ha problémája van, Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk először. Mi fog válaszolni minden kérdésre 24 órán belül, majd próbálja meg, hogy garantálja, hogy mielőtt visszajelzés. Kérjük, adja meg 5 csillagos minősítést pozitív visszajelzést, ha meg van elégedve a termékkel. Az 5 csillagos értékelést fontos számunkra. Köszönöm szépen !

Egyéb jellemzők

Márka Név:
GZLSPART
Típus:
Egyéb