.

A30-as-III 3.0Popup árnyalatú Lcd hood, a képernyő védő fedelet Nikon J5/J4/J3/J2/J1/V3/V2/V1/S2/S1/AW1 Digitális fényképezőgép

A30-as-III 3.0Popup árnyalatú Lcd hood, a képernyő védő fedelet Nikon J5/J4/J3/J2/J1/V3/V2/V1/S2/S1/AW1 Digitális

3645.00
HUF 3318.00 -9 %

Jelen van
A boltban

Márkanév : Tudni Márka Kompatibilis : NIKON Csomag : Igen típusszám : A Nikon J5/J4/J3/J2/J1/V3/V2/V1/S2/S1/AW1 Az özönlött be, hogy elkerüljék a visszavert napfény Fő Funkciók
1. Egyértelműen megtekintése képernyő a napfény.
2. Védi a képernyőt a karcolásoktól
3. Fontosnak tartja, hogy a fényképezőgép könnyen.
Az LCD fedélszíj az LCD képernyő védő takaró, amely kettős, mint vakító őrök. Ezek erős, könnyű takaró könnyen telepíthető, (pedig eltávolították), védi a digitális fényképezőgép drága LCD képernyő zárt helyzetben, illetve felugró biztosítani könnyebb megtekintése a kijelző erős napfényben is.
A fedél könnyen kiugrik a formában egy kicsit, három oldalas lombkorona alatt az LCD -, hogy csökkenti a vakító fény, de a ráncok vissza, ha végeztél. Egy kamera osztály, optikailag átlátszó üveg (magát védeni egy átlátszó védőfólia takarja, hogy megakadályozzák a szállítás karcolások) továbbra is őr az LCD képernyő, amikor ez az árnyalat fel. Snap on kiterjed szó szerint hook-ra a hornyok a kamera nélkül, ragasztók, vagy a szalagokat, hogy mar a fejezd be a kamerát.
Az LCD fedélszíj eltérnek alternatíva a piacon, hogy a kemény ütésálló műanyagból hogy csukódik a fényképezőgép LCD-képernyőn. Ellentétben egyéb "egy kaptafára" LCD csuklyát a piacon, hogy a hajtás, vagy szándékos-val egy fújtató nézd, Pop-Up Árnyalatok kifejezetten minden egyes kamera modell. Minden Pop-Up árnyékban a helyére nem pattan a film egy ujját, hogy árnyékban a képernyőn a ragyogó fény.

Egyéb jellemzők

Márka Név:
Tudni
Csomag:
Igen
Használat:
Fényképezőgép
Modell Száma:
A30-as