.

Nappa Bőr Szem Autó Kormánykerék Fedezni Suzuki Swift 2011 2012 2013 capa para volante zsinór a kormánykeréken

Nappa Bőr Szem Autó Kormánykerék Fedezni Suzuki Swift 2011 2012 2013 capa para volante zsinór a kormánykeréken

15746.40
HUF 11810.00 -25 %

Jelen van
A boltban


Fűtött" az egy márka, valamint a termékek nem hőt, de reméljük, hogy a termékeket lehet hozni egy "hő" a vásárlók szerte a világon. Mi vagyunk a fiatal generáció. Egy közös cél az, hogy eladni, magas minőségű áru, hogy az egész zenekar. Hagyd, hogy a zenekar azt hiszi, hogy "made in China" nem az a szó, hogy "rossz minőségű, de olcsó". Köszönöm a telepítése piacterén, mi a munka, Alibaba, hogy dolgozzon ki, hála a zenekar vásárlók nekünk segíteni!
Tulajdonosa : Saunders
Ps : Ha nem mondja el, tervezési, küldünk önnek, mint az első fotó!
Kézi Varrás Lélegző Nappa Bőr Szem Autó Kormánykerék Fedezni Suzuki Swift 2011 2012 2013
Anyag : Nappa valódi bőr 1. Jellemzők : válogatott természetes első réteg apró marha bőr, biztonsági, csúszásmentes, hogy megvédje az eredeti autó, lélegző, négy állandó hőmérséklet. Egy Nappa valódi bőr eltér egy mikroszálas bőr. 2. Fogadjuk el, hogy egy személyre szabott, egyéni , kérlek, mondd meg nekünk a tervezés, ötletek. kérjük, vegye figyelembe, hogy egy konkrét autó modellek egy kocsi előtt, hogy egy megrendelés, valamint vegye figyelembe a bőr/bőr szín, vonal/szem szín, függetlenül attól, hogy kell fúrás/lyuk/perforált, hogy kell egy jelölő 12 órakor. 3. A fenti méretű kézi csempe mérés, mivel egy személyes mérési technika, az más, ott lehet, 1-3 cm-es hiba pedig egy fizikai. 4. Egy termék részletek oldal képméret lesz néhány hibák között a tényleges méret. Ez személyautó, ez azt jelenti, hogy az egyedi méret alapján autó modell.
Megjegyzés : A fedél illik péter az autó kerék kormányzás, eredeti bőr. Így nem kell eltávolítani, az eredeti bőr, akkor közvetlenül telepíteni a fedelet.
Ha az autó kormánykerék nem eredeti bőr, kérem hagyja el nekünk üzenetet, amikor egy parancsot.
Egy egész darab bőr levált egy szarvasmarha, a lágyság, a különböző részek különböző, a hasán a bőr az egyik találunk meg, így lesz egy kis bibi van a borítón, de ha húzza a fedelet, ezék egy kis ráncok eltűnnek, csak valódi bőr jelenik meg ez a jelenség, ha nem bánod, akkor kérjük a megrendelés óvatosan.
!!! Ha bármilyen probléma a rend. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, első habozás nélkül, mielőtt hagyjon minket egy visszajelzést. Válaszolni fogunk önnek megoldani a problémát, azonnal, amíg nem elégedett!

Egyéb jellemzők

Szín Neve:
Fekete stich, Zift stich, Barna stich, Félhold fehér stich, Kék stich, Piros stich, Sárga stich, Narancs stich, Fehér stich, Egyéni
Elem Típusa:
Kormánykerék & Kormánykerék Csomópontok
Elem Szélessége:
10.2cm
Különleges Funkciók:
Személyiség egyéni szakasz
Anyag Típusa:
A Felső Réteg Bőr
Elem Hossza:
90cm
Márka Név:
fűtött
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
ISO9001
Modell Neve:
a Suzuki Swift 2011 2012 2013
Elem Magasság:
0.5cm
Elem Súlya:
0.25kg
Cikkszám Átmérő:
49.5cm
Anyag:
Nappa