.

Sleepace Aludni, Fejhallgató,Kényelmes, Mosható Szem Maszk a Hang blokkoló/ zajszűrő Fülhallgató Okos távirányító Alkalmazás

Sleepace Aludni, Fejhallgató,Kényelmes, Mosható Szem Maszk a Hang blokkoló/ zajszűrő Fülhallgató Okos távirányító

HUF 5373.00

Jelen van
A boltban

Sleepace Aludni, Fejhallgató,Kényelmes, Mosható Szem Maszk a Hang blokkoló/ zajszűrő Fülhallgató az Alvás APP Verzió Megjegyzés : ez az alkalmazás Verzió ,beépített smart angol app ,intelligens Vezérlő aludni. A termék ZENE AUTOMATIKUS LEÁLL : Sleepace ALKALMAZÁS felismeri az alvási szakaszban, valamint lehetővé teszi a beépített zene automatikusan leáll, w' aktiválva Aludni ellenőrző funkció. KELJ FEL, TERMÉSZETESEN : A Sleepace Alkalmazás lehetővé teszi, hogy állítsa be a riasztás meg fog ébredni, amikor a legkönnyebb része az alvás belül a beállított idő, s hagyja, úgy érzi, frissítése. Fehér zaj ASMR - Sleepace különböző engedélyezett tartalmat, az utazási idő, a kollégiumi élet, a kocsi, valamint egyéb zajos környezetben. Relaxációs zene. Toborzunk a kritikusok -ALUDNI MONITOR : az A legokosabb fejhallgató követi a alszom, Sleepace Alkalmazás az ön számára, hogy vizsgálja felül javítja az alvás minőségét. GARANCIA : Ultra vékony Selyem anyag + cserélhető fejhallgató támogatja a kényelmes, hűvös aludni. 1 év pénz-visszafizetési garancia mosoly szolgáltatás.
Termék leírás Méret : L(22.44"~23.23")
Aludni Okos Aludni Fejhallgató
Sleepace egy profi aludni, megoldás-szolgáltató. Hogy a legtöbb innováció, technológia, mind a design, a feladata az, hogy létrejöjjön a termékek, amelyek segítenek átalakítani az emberek életét azáltal, hogy javítja az alvás minőségét. Egy jó éjszakai alvás javítja a munka hatékonyságát, növeli az edzés, csökkenti a stresszt, csökkenti az esélye, hogy komoly egészségügyi problémák, valamint erősíti a kapcsolatokat.
Műszaki adatok :
Méret : S(20.87"~21.65") / M(21.65"~22.44") / L(22.44"~23.23") / XL(23.23"~24")
Anyaga : selyem + Lycra
Szín : Fekete
Nettó súly : 35g~37g
Hossza kábel : 62.20 inch
Amit kapsz :
Sleepace Okos Fejhallgató
Utazótáska

Egyéb jellemzők

szín:
Méret S-es Méret M Méret L Méret XL
Jellemzők:
Távirányító,Slot,Musical
Márka Név:
xiaomi
Vezérlő Csatornák:
2 csatorna
max. sebesség:
xiaomi sleepace
Állam Közgyűlés:
Ready-to-Go
Modell Száma:
xiaomi mijia sleepace
Mérleg:
1
gyro:
xiaomi intelligens otthon