.

7/8(23 mm) egyéni vezeték szélén a szalagot a logó rendezvény, party Ajándékok, autó dekoráció, esküvői candy doboz 100yards/sok

7/8(23 mm) egyéni vezeték szélén a szalagot a logó rendezvény, party Ajándékok, autó dekoráció, esküvői candy

12285.00
HUF 10935.00 -11 %

Jelen van
A boltban


Termék Leírás
Nyomtatás szalag, Min. rendelés : egy tekercs =100 yard =91 méter
Tudjon Meg Többet Erről A Termékről
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tájékoztatás szerint a stílus,
adunk egy design 24 órán belül

Minta ábra
Egyedi termék figyelmet Szabályok Ez a termék, egyedi termék, nem osztott, a kiskereskedelmi, egy tekercs kérjük megrendelés egy, két kötet rend 2. Egy Tekercs szalag = 100 yard = 91.4 m = 9140 cm. Kérjük, kattintson a szín a palettán válasszuk ki a megfelelő színű szalag (különböző kijelző szín, színes kijelző kissé eltérő, kérjük érvényesül fajta). A szín a tartalom nyomtathatók, kissé egyenetlen, vagy kissé keresztül a háttérben, ha a színe kicsit más, normális jelenség, különösen a sárga-fehér, illetve a szín. Aranyat, ezüstöt nem tudja elérni a felszínre áttetsző kristály hatását,kérjük, válassza ki a három-dimenziós meleg sajtolás arany, ezüst folyamat. Testre szabott termék használata képernyő nyomtatás, nyomtatás mintákat lehet egy kis árnyékot, a felső, mind az alsó helyzetben van egy kis eltérés, vagy ha egy kicsit vastag a vonal, a szalag belül az ízületek, illetve egyéb elkerülhetetlen a problémákat.Köszönöm a megértését. Mivel a termelési folyamat, valamint a földrajzi különbség , a rendelésre készült költségvetés : 7-10 munkanapon belül megerősíti az elektronikus tervezet belüli szállítás 1 hét az úton, érkezés. Kérjük, figyelmesen megerősítette, mielőtt a küldés elektronikus tervezet : Szalag anyag, szélesség, szöveg, valamint egyéb fontos információkat, miután megerősítette, hogy az ügyfelekkel. Ha van egy hiba a rend, újra kell-fizetni a teljes költséget. Személyre szabott termékek, anélkül, hogy minőségi problémák (a fent említett folyamat hibák nem lehet minőségi probléma) nem téríti vissza,Köszönöm a megértést!
Kivéve a fenti problémákat,ha nincs más nyilvánvaló minőségi hiba, kérjük lépjen kapcsolatba a boltba, hogy újra kinyomtatni, a boltban azonnal utánkövető feldolgozás.

Haosihui ajándék Co.,Kft létre 2000-ben,az egyik neves nyomtatás szalag gyártása kínában,szakterületünk a gyártási különféle személyre szabott szalag.A gyári található : Hangzhou,Kína Zhejiang,amely az automatikus nyomtatás berendezések, valamint a szakmai termelési csapat,nyomtatás professzionális, személyre szabott szalag neked.

Egyéb jellemzők

Termék Típus:
Szalagok
Szélesség:
7/8
Modell Száma:
DGP-18
Márka Név:
haosihui
Stílus:
Egyetlen Arc
Technics:
Nyomtatott
Szövet Típus:
Szatén
Anyag:
100% Poliészter
Minta:
testre szabott
Szélesség:
7/8''(23mm)
Folyamat:
arany bélyegzés
Alkalmazás:
esküvői rendezvény