.

Nagykereskedelmi 50pcs fekete /festett kakas toll 14-16 cm / 35-40 cm-es a zóna

Nagykereskedelmi 50pcs fekete /festett kakas toll 14-16 cm / 35-40 cm-es a zóna

3896.10
HUF 3545.00 -9 %

Jelen van
A boltban


leírás
méret : 35-40cm/14-16inch
mennyiség : 50 db választani
szín : fekete
megjegyzés : a fehér nem tiszta fehér
add hozzá a színeket, hogy a dekoráció, kézműves, kalapok, vagy virágos
munka.
A képzelet szab határt!
állapot : 100% új& jó minőségű
fizetési módok :
1) nem code s s elfogadni, alipay, a nyugati unió& weboldal épít; o tt. a nagy bevásárló kosár& rsquo; s, cr& ez; azt mondta, az s& weboldal épít; o által támogatott& ez a letéti biztonságos fizetési processzor.
2) a fizetés, a fejlesztési szolgáltatások, 7 napon belül az ap kódot lehet u helyre a rend.
3) ha t& o n& weboldal épít; o lehet azonnal látni az ap kód, ami a végén, akkor leil& weboldal épít; o, várjon néhány percet, majd ismételje meg.
shippment :
1)? Hong kong post-ep (kód : -s / kína?? Az S& weboldal épít; o billentyűt m& e ez; az egész benyújtása.
2) a sebesség-a-feldolgozás-szolgáltatások& rsquo; 2-3 nap az ap kód egy csekket.& nbsp;& weboldal épít; az a fizetés.?
3) nem kódja; a hajó, csak a bekezdés (következő).& nbsp; a vatera piacterén megerősítették. Ha u szeretné változtatni a címet.& nbsp; az egyik, pls e - mailben 24 órán belül ap kód, akkor u a fizetés.?
4) a lépést, a tr& â nsito& ez; azt, amelyet a fuvarozó eltérőek lehetnek, különösen a szezon alatt a m& ez; s.?
5) ha a& E-n& weboldal épít; megkapta a szállítási& nbsp;& weboldal épít; a határidő nem lehet 30 nap a fizetés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Mi a pálya, hogy a szállítmányt, majd vissza bekezdés u 24, órákon belül.?
6) nem kódja; azt a csepp szállítási küldeni, a bekezdés, legyen tisztában& címét.& nbsp; az interneten, miután a fizetést.
7) a meglévő adók, díjak, a n& weboldal épít; o, est& weboldal épít; a hozzáadás& ld; nem a pre& nbsp; az eladó. kérjük, ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az ön írásos kód; a folyó asc& â ndega ország"s a felügyeletet, hogy meghatározzák, milyen kiegészítő szolgáltatásokat,& weboldal épít; o előtt ajánlattételi.& nbsp;& weboldal épít; o-in/out.
eredmény :
(1) a vásárló ellenőrizni kell, hogy a csomagot kap egy időben. Amennyiben a csomag megsérült, mikor az áruszállító, kérjük, megtagadhatja a csomag szolgáltatások& rsquo; return bekezdés n, kód; s.?
2) cserébe, ha e szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a képviselője szolgáltatás.& nbsp; mi lesz, hogy tisztában van a bolygó részletes probléma az nbh-nak, hogy küldjön fotót a bekezdés megerősíti.& nbsp;& weboldal épít; o, akkor egy címet.& nbsp; a bekezdés a visszatérés.
3) nincs kód; tudom,& n,& weboldal épít; az átvevő a csomag visszatér a vevő egy v-kód ok. Nyertünk,& n,& weboldal épít; o megoldani ilyen esetben a vevő a fejlesztési nem felelős az& rsquo; kézikönyv az európai& u nem.?
4) a garancia a helyére.& nbsp;& weboldal épít; o ou észre.& nbsp;& weboldal épít; o
5). a n& weboldal épít; az eladó visszaadja a hiba bekezdés visszafizetési est& weboldal épít; o vonatkoznak a 20% - ot újra harisnya díj, valamint vevőnek kell fizetni a n. arányban visszatér.& nbsp;& weboldal épít; o, ( például e hozta a modell, hogy a rossz, te rossz szín).?
6) egy n-kód s-kód, ezt el kell fogadnunk, hogy a vissza egy bekezdést, az eredeti csomagolásban.
gyártói garancia :
1) 12 gyártó hónapos korlátozott garancia a hibás tételek( kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek az ap kód, amely a nyugtát). a kódot a folyók (v& e e-m m 3 hónap garancia.
2) hibás tételek kellene szolgáltatások jelentették, majd visszatért hozzánk belül a do& ld; jótállási időszak( az eredeti csomagolás, ha ar& ld; kézi sebességváltó). e fejlett, hogy mondja el, mi a hiba&; valamint, hogy megadja nekünk, n& nbsp; szám a rend. n kódra az s (n& weboldal épít; a javítás, vagy cserélje ki a lejárt tételek a jótállást vagy garanciát.
visszajelzést :
Fenntartjuk magas standard& rsquo; s excel& e kell, mert törekednünk kell a 100% satisfÃ& nbsp;& weboldal épít; az, hogy tudatában! Kérjük, hogy e lépjen velünk kapcsolatba, ha közvetlenül az előtt, hogy adj egy hozzászólás& rsquo; rios, semleges, negatív ou, hagyd abba, ellát felek; a gondozás& rsquo;& rsquo; s elégtételt.& ez; lehetetlen& ld; reg cím hozz& rsquo; s n& weboldal épít; mit tud a férgek!

Egyéb jellemzők

Modell Száma:
Új
Anyag:
Fácán Toll
Minta:
Bleached
Márka Név:
zhemaodiainuo
is_customized:
Yes