.

F17430 Walkera F210 RC Helikopter Quadcopter alkatrészek F210-Z-07 Bal Oldali Panel Lemez

F17430 Walkera F210 RC Helikopter Quadcopter alkatrészek F210-Z-07 Bal Oldali Panel Lemez

980.10
HUF 891.00 -9 %

Jelen van
A boltban

Fontos Informaiton Ügyfelek :
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Feb.1. Feb. 21. a Kínai Tavaszi Fesztivál Ünnep , a legtöbb a gyárakat, a l ogistics vállalatok zárt, a megrendelés késedelem által leszállított, hogy, ha bármilyen kérése, a szállítási idő, kérem, forduljon hozzám megrendelés előtt, előre is köszönöm.
(Az ünnep kezdődik Feb.10 Feb.21., szolgáltatás válasz az üzeneteket, ez idő alatt, szóval ne aggódj.)
Kérjük, vegye a "Késedelem Probléma a Logisztikai" figyelembe vásárlás előtt. Pedig Költségtérítést kell egy terv, a "Vár Készül",Kérem, ne hagyja a negatív visszacsatolás, vagy igény nélkül a kapcsolatot.
Az Eladási főszezonban,a Csomagot a Lemaradás Probléma minden Posta, Kifejezetten a Legtöbb Nyugat-Európai Országban,Parcellák' futárszolgálat késni fog,Főleg Érintette az Európai Országok, Oroszország, Brazília, stb.
Vatera piacterén Jóváhagyott SzállításChina Post Rendes Kis Csomag Plusz(Értékesítési főszezonban,garantáljuk, 60 napos szállítási fő országok ; 80 nap alatt a Brazília!) PS : A termék árát, valamint a szállítási díjak nem tartalmazzák az adót díjat fizet adót, az e nagyon állampolgári kötelezettség, illetve, hogy a vevő a felelősséget, ha bármilyen problémája támad, kérjük, keressen meg közvetlenül.
Walkera F210 RC Helikopter Quadcopter alkatrészek F210-Z-07 Bal Oldali Panel Lemez
Elem Neve : F210-Z-07 Bal Oldali Panel Lemez Csomag tartalmazza : 1 DB F210-Z-07 Bal Oldali Panel Lemez

Egyéb jellemzők

Drónok Tartozékok Típus:
Kellék Protector