.

25 arcát gyémánt 3D fekete rozsdamentes acél fém mozaik csempe moder nappali, konyha, fürdőszoba csempével zuhany fém, csempe

25 arcát gyémánt 3D fekete rozsdamentes acél fém mozaik csempe moder nappali, konyha, fürdőszoba csempével

HUF 72897.30

Jelen van
A boltban


Műszaki adatok :
Anyag :
Rozsdamentes Acél
Eredeti :
Kína
Csempe Mérete :
48x48mm
Lap Méret :
12 x 12" ( körülbelül 300x300 mm), biztonsági háló
G. W. :
1,3 kg/négyzetméter ft
Alkalmazás :
Nappali, Konyha, Télikert, Fürdőszoba, Hálószoba, Előszoba
Megjegyzés : 1 lot= 11 db=11 négyzetméter= 1 négyzetméter
Egy másik stílus, a másik színt választhat
Arról, Hogy Homer Mozaik
Homer Dekorációs Anyagok Co., Kft. a szakmai termelési, üzemeltetési vállalkozások mozaik csempe, mint a gyöngyház mozaik csempe, üvegmozaik csempe, kristály msaic, kerámia mozaik, kő mozaik, fém mozaik, illetve más, művészeti mozaik csempe. A gyári található Foshan Város.
Mozaik Csempe A Háló
Mozaik csempe kicsi, tipikusan 1-es négyzet vagy kevesebb, kerámia-vagy márvány tervez a nagyobb cserép társaik. mint egy elvégzi eredménye az egyszerű tény, hogy olyan kicsi, mozaik csempe vagy tartozék a háló támogatását előre meghatározott színezés minták. Ezek a készletek a csempe, általában tizenkét csempe széles tizenkét csempe hosszú, gyorsan tartsa távol a mozaik csempe a telepítés.Mozaik csempe gyártók gyorsan közé tartozik, tartós, könnyen tisztítható falfelület. mint nem sokkal, amikor kiderül, hogy a megfelelő technikát, akkor át a falon, mozaik csempe nagyobb, mint hétvégén.Állítsa be a lap mozaik csempe belül a tér, különösen, ha telepíti őket. A csempe kell fordulni, hogy az azonos hőmérsékleten, mivel a tér korábbi indítása telepítés. nézd meg minden lapot, mozaik csempe. rendezett szét minden lap hiányzó vagy repedt cserép. távolítsuk el a csempe repedt a peeling el őket a biztonsági adatlapot. rendezett szét egy lapot, hogy kihasználják a helyettesítő lapok.

Egyéb jellemzők

Használat:
Konyha
Funkció:
Vízálló,Tűzálló,Penész-Bizonyíték
Használat:
Adminisztráció,Kereskedelem,Szórakozás,Háztartási
Felelős Egység:
Yuan/Tekercs
Funkció:
Vízálló,Peronoszpóra Rezisztens,Környezetbarát
Stílus:
Modern
Minta:
Igen
Modell Száma:
HMM2007I
is_customized:
Yes
Anyag:
Fém